Prinsessen- en Jonkersworkshop

Prinsessen- en Jonkersworkshop bij Huis Verwolde

De kinderen maken een tocht door het huis met de baronesse of de gouvernante. Ze leren een sierlijke buiging maken, statig lopen en deftig drinken. De meisjes gaan zich schminken als een deftige prinses, de jongens gedragen zich als elegante jonkers en krijgen een snor als ze dat leuk vinden. Iedereen mag in eigen prinsessenkleren komen. Er is prinsessenkleding aanwezig, voor de jongens zijn er jonkervestjes (aantallen doorgeven bij de boeking) maar ze mogen ook als ridder komen. Na afloop krijgen de kinderen wat lekkers.

Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Kosten: €8,50, kinderen van donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen €6,50.

Voor kinderen vanaf 5 jaar. Ouders nemen niet deel aan de workshop. Zij kunnen separaat met de volwassenenrondleiding het huis bezoeken of in de theeschenkerij van de rust genieten. Later is er een leuk fotomoment als de kinderen terugkomen in de theeschenkerij voor de versnapering en het diploma.

Evenement
Van woensdag 28 mei 2014
Tijd 14:00
Informatie www.glk.nl/verwolde
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda