Rosendaelse zondagochtend

Rosendaelse zondagochtend

Van mei 2014 tot en met oktober 2014 bieden wij één zondag per maand op landgoed Rosendael een zondagochtend arrangement aan. Het arrangement bestaat uit een heerlijke brunch in de Oranjerie en een rondleiding door het schitterende kasteelmuseum.

De brunch start om 11.00 uur met een heerlijk kopje koffie of thee naar keuze. Op een keurig opgemaakt buffet staan allerlei lekkernijen, waaruit je zelf een selectie kunt maken.

In aansluiting op de brunch in de Oranjerie, rond 12.30 uur, wordt je opgehaald door een rondleider voor een indrukwekkende rondleiding in het schitterende kasteelmuseum. Het kasteel, waarvan de vroegste schriftelijke vermelding dateert uit het jaar 1314, is een museum met mooi ingerichte vertrekken, waaronder een eetkamer, torenzaal, bibliotheek, slaapvertrekken en kasteelkeuken. Het is net of de 19e eeuwse bewoners even weggelopen zijn. Ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan van kasteel Rosendael ontvang je na afloop een kleine verrassing.

Tijd: aanvang 11.00 uur (duur ca. 2,5 uur).
Kosten: volwassenen €25,50, kinderen 4 t/m 12 jaar €15,50. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 24,50.

Evenement
Van zondag 18 mei 2014
Tijd 11:00
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda