Kasteelfair Middachten

Kasteelfair Middachten zal dit jaar plaatsvinden op 28 en 29 juni. Rondom het sfeervolle kasteel en in de tuinen is een outdoor- en lifestyle fair en er zijn demonstraties met o.a. bordercollies en roofvogels. Jong en oud zullen zich uitstekend vermaken!
 
Proef het landleven
De fair biedt naast een dagje uit waar je het landleven kunt proeven ook demonstraties en talrijke kraampjes vol met handgemaakte kunst, interieuraccessoires, streekproducten en verder alles wat met buitenleven te maken heeft.

Kasteel open
Extra dit jaar is dat het kasteel tijdens het gehele evenement te bezichtigen zal zijn en dat de voorplaats met stallen en koetshuis onderdeel zijn van de fair. Hierdoor kan het publiek optimaal genieten van het prachtige kasteel en haar adembenemende tuin. In het onderhuis van het kasteel kunnen bezoekers terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, maar ook voor een lunch met een bijpassend glas wijn. In de tuin zullen rondleidingen worden gegeven en natuurlijk is er muziek in het groene theater.

Evenement
Van zaterdag 28 juni 2014
Tot en met zondag 29 juni 2014
Informatie www.middachten.nl
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda