Bridge to liberation experience 2016

De John Frostbrug in Arnhem is op vrijdag 16 september 2016 opnieuw het decor voor de beleving van de Slag om Arnhem. Muzikale bijdragen zijn er dit jaar van Remy van Kesteren, Willeke Alberti, Michael Prins en Het Gelders Orkest. De dans wordt verzorgd door Introdans en ArtEZ Dansacademie. Het publiek wordt dit jaar meegenomen in een verhaal over liefde in oorlogstijd, verteld vanuit vrouwelijk perspectief.

Tijdens het event staan duizenden mensen op een historische plek stil bij wat oorlog met ze doet; wat vrijheid betekent en wordt ook bewustwording gecreëerd voor de toekomst. Door de creatieve kracht van de stad Arnhem een vooraanstaande plek te geven tijdens de grootste herdenkings-experience van Nederland, wordt goed zichtbaar waar Arnhem voor staat en wat het DNA van de stad is.

Kom vrijdag 16 september naar de Rijnkade bij de John Frostbrug en beleef het mee!
19.00 uur Herdenking Slag om Arnhem – Airborneplein
20.30 uur Bridge to Liberation Experience – Jacob Groenewoud Plantsoen

Evenement
Van vrijdag 16 september 2016
Tijd 20:30 - 22:30
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda