De Nacht van de Eusebius

De Nacht van de Eusebius vertelt het verhaal van de Slag om Arnhem in een multimediale voorstelling met film, live muziek, dans en literatuur. Ooggetuigen vertellen over de Slag om Arnhem en unieke filmbeelden laten de verwoesting en wederopbouw van de stad zien. Aansluitend wordt de film ‘Theirs is the Glory’ vertoond. Rotaryclub Arnhem organiseert het evenement in samenwerking met Generale Oost. Het evenement wordt gesponsord door Akzo Nobel, Kuyk van Oldeniel, Van Lanschot Bankiers, Instaan en Brasserie aan de Beek.

De Slag om Arnhem vormt de belangrijkste gebeurtenis in de geschiedenis van de stad. Omdat Rotaryclub Arnhem het belangrijk vindt dat deze geschiedenis levend blijft, heeft op 17 september De Nacht van de Eusebius plaats. 

Evenement
Van zaterdag 17 september 2016
Tijd 20:00 - 23:30
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda