Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Met zijn eerste twee solo’s schreef Diederik van Vleuten theatergeschiedenis, door een nieuwe theatervorm te scheppen. Nederlands enige echte stand-up historyteller probeert in zijn derde programma antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, zijn zoon liever redevoeringen van Winston Churchill leerde. 

En waarom hij meer dan vijftig jaar na het overlijden van Churchill nog zo vaak aan de legendarische leider denkt. De zoektocht brengt Van Vleuten op een vermakelijke, confronterende en ontroerende manier terug naar de geestgronden van zijn kleurrijke familie en het landgoed van de oude Winston zelf. ‘Mijn nachten met Churchill’ bevat opnieuw een schat aan verhalen, een smaakvol decor en stemmige muziek.

Evenement
Van donderdag 29 september 2016
Tijd 20:00 - 0:00
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda