Gelredag: Gouden eeuw van Gelre - Ammerzoden

Kasteel Ammersoyen is één van de mooiste middeleeuwse kastelen van Nederland. Vier ronde torens op de hoeken, geheime trappen in de dikke muren, spannende zolders en duistere kelders. Kasteel Ammersoyen heeft het allemaal. Het leven in de middeleeuwen komen tot leven met live-muziek. Zowel op de voorburcht als in het kasteel is er volop mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje. Het is vandaag ook Burendag. Ook dat gaan we vieren in dit Gelderse kasteel onder de rook van buurprovincie Noord-Brabant. De buren van het kasteel uit Ammerzoden krijgen een bijzondere ontvangst. Het kasteel is vanaf dit moment op zoek naar verhalen van dorpsgenoten of andere betrokkenen bij de recente geschiedenis van het kasteel naar aanleiding van het feit dat het kasteel veertig jaar museum is. 

24 Sept Facebook Link

Evenement
Van zaterdag 24 september 2016
Tijd 10.00 - 13.00 uur
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda