Gelredag: Gelderland als bufferzone in de negentiende en twintigste eeuw

Op 5 november staat Fort Pannerden in de spotlights. 
Fort Pannerden is één van de grootste forten uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie. En één van de belangrijkste. Het fort bevindt zich op het splitsingspunt van Rijn en Waal.

Na jaren van restauratie opende het vernieuwde fort dit jaar de poorten voor het publiek. Het is één van de grootste toeristische trekpleisters uit de regio. Tijdens deze Gelredag krijgt u gratis een rondleiding door de belangrijkste ruimtes van het fort. Ook mag u vrij rondkijken in het splinternieuwe Soldatenmuseum. Uiteraard is het uitkijkpunt ook toegankelijk voor een prachtig uitzicht over de Gelderse rivieren.

In Fort Pannerden is een gezellig soldatencafé met live-muziek waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje. Kom ook en laat je verrassen door al het praal van Fort Pannerden. 

5 Nov -Facebook -link

Evenement
Van zaterdag 5 november 2016
Tijd 10.00 - 13.00 uur
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda