Tweedaags Spannende Geschiedenis arrangement

In de ronde zigzagoven van Buitengoed de Panoven zijn ruim 130 jaar bakstenen, dakpannen en tegels geproduceerd. De steenfabriek bracht veel werkgelegenheid voor mannen, vrouwen en kinderen, al was het werk zwaar en slecht betaald. In Gelderland zijn de meeste steenfabrieken gesloopt, maar bij Buitengoed de Panoven heeft de familie Kruitwagen de deuren juist weer opengezet. Als museum biedt Buitengoed de Panoven een kijkje in de spannende geschiedenis en wereld van de soms vergeten steenbakkers.

Inbegrepen in het arrangement:
✓ Ontvangst met koffie/thee en kruidkoek
✓ Toegang tot Panoven dakpan- en steenfabriek
✓ Beleving van de Spannende Geschiedenis d.m.v. een luisterpaal
✓ 3-Gangendagmenu en één consumptie
✓ Overnachting op hotelniveau in een van onze Natuurlodges
✓ Uitgebreid Liemers ontbijt in ons streekrestaurant de Herberg
✓ Gratis wifi
✓ Gratis parkeren

Het arrangement kost € 74,50 per persoon per nacht excl. drankjes buiten het arrangement om en is het hele jaar te boeken. 

Arrangement
Duur 2 dagen, 1 nacht
Prijs €74,50
Organisatie Buitengoed de Panoven
Telefoonnummer 0316-523520
E-mailadres info@panoven.nl
Website www.panoven.nl
Evenementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben een aantal grote en interessante evenementen voor je geselecteerd. Evenementen op imposante kastelen of bijvoorbeeld wandeltochten door deze prachtige provincie.

Bekijk de evenementenagenda.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda