Groene dagen

De Groene Dagen 2017 zullen plaatsvinden op 23, 24 en 25 juni 2017 op landgoed Middachten in De Steeg.

De 8e editie van Groene Dagen zal op 23, 24 en 25 juni 2017, voor de 3e keer plaatsvinden op Landgoed Middachten in de Steeg. De ingang van de beurs zal verplaatst worden zodat Kasteel Middachten in volle glorie op de aanloop route ligt en een ieder van u kan genieten van het prachtige kasteel. In ons activiteitenprogramma zult u diverse onderdelen terugvinden die Landgoed Middachten weerspiegelen zodat we optimaal gebruik maken van alle facetten van de omgeving. 

BELEEF HET ZELF! Een greep uit ons programma: Luchtbuks schieten, Grof en Klein wild jacht binnen en buitenland, Schade bestrijding (kraaien, duiven, ganzen etc.) Vangjacht, Nachtjacht, Outdoorkleding, Offroad demo’s, Kinderdorp, Ambachten, Slipjacht, Vrouw & jacht, Foodtrucks…..

CULINAIR DEMOPLEIN: Slachten van wild, Bereiding van wild, NK ganzenborst roken, Wild op de Green Egg, Demonstraties verwerking van wild. 

WILDFAIR: Hier vind je alle ingrediënten voor een geslaagd (wild)gerecht. Kruiden, Wijnen, Streekproducten, Broden, Jam en marmelade, Kazen, Vlees én een goed Kookboek.

ACTIVITEITENRING: Een aantal keren per dag interessante shows en demonstraties in onze activiteitenring

DOOR WIE WORDT DE BEURS BEZOCHT? Actieve jagers (ook actief uitnodigingsbeleid naar junior-jagers) • mensen met een bovengemiddelde belangstelling voor natuur en buitenleven • (jacht)honden bezitters • landgoed eigenaren gemeentes • natuur- en landschapsorganisaties • jongeren met belangstelling voor opleiding en werk in het groen • voorjagers • grondbezitters (ook vanuit agrarische sector) • actieve outdoor minded gezinnen. 

Wij hopen ook u te mogen begroeten op Groene Dagen 2017

 

Evenement
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda